CURSURI INSTITUTII PUBLICE – BĂILE FELIX, HOTEL HYPERION 30 APRILIE – 06 MAI 2017

MANAGEMENTUL PROIECTELOR
ACHIZIŢII PUBLICE ŞI UTILIZAREA S.E.A.P
CONTABILITATE PUBLICĂ, BUGET ŞI SALARIZARE
COMUNICARE INTERNĂ ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE

DATA INCEPERII:
2017-04-30
DURATA:
6 nopti
ID:
BAILEFELIX3004

Address

Baile felix   View map

CURSURI INSTITUTII PUBLICE – 30 APRILIE – 06 MAI 2017 – BĂILE FELIX, HOTEL HYPERION***30 APRILIE – 06 MAI 2017 – BĂILE FELIX, HOTEL HYPERION***

MANAGEMENTUL PROIECTELOR
ACHIZIŢII PUBLICE ŞI UTILIZAREA S.E.A.P
CONTABILITATE PUBLICĂ, BUGET ŞI SALARIZARE
COMUNICARE INTERNĂ ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE

LEI 950TAXĂ CURS
LEI2100SERVICII CAZAREOFERTĂ PUBLICFORM TRAINING:
Cazare 6 nopţi în regim de pensiune completă la Hotel Hyperion, Băile Felix. Însoţitorul beneficiază de cazare cu mic dejun inclus.
Masa se serveşte a la carte in restaurantul hotelului din bugetul alocat camerei, în cuantum de 800 lei/cameră.
Acces gratuit la facilităţile hotelului: Centru SPA. Cină festivă.

CERTIFICARE:
Cursurile se finalizează cu certificate recunoscute de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, pentru ocupaţiile: Auditor intern în sectorul public (cod COR 241306), Expert achiziţii publice (cod COR 214946), Manager proiect (cod COR 242101) – participanţii la curs care au studii superioare finalizate cu diplomă de licenţă. Contabil (cod COR 331302) – participanţii la curs cu studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat.

LOCAŢIA DE DESFĂŞURARE
Hotel Hyperion***, Băile Felix

PROCEDURĂ ÎNSCRIERE:
Apasă butonul de ÎNSCRIERE și completează rubricile cu datele instituției si ale participantului la curs sau descarcă de pe site-ul nostru formularul tipizat de înscriere și trimite-l la fax nr. 0334-401.182 sau la e-mail publicformtraining@gmail.com. Informaţii suplimentare la telefon 0334-401.182, 0786.192.758, 0786.192.759.

COORDONATE PLĂȚI TAXA DE CURS
Taxa de curs se achită în contul SC Publicform Training SRL, C.U.I. 30766248, deschis la Trezoreria Municipiului Bacău, cont de virament RO23TREZ0615069XXX012694, pe baza facturii proforme primite de la organizatori.

Dosarul de curs, care se depune în prima zi de desfăşurare a programului de formare profesională, trebuie să conţină copii xerox după următoarele documente:
Carte de identitate, Certificat de naştere, Certificat de căsătorie (exclusiv pentru doamne), Diplomă de studii (bacalaureat/ licenţă / master). Neprezentarea actelor solicitate pe parcursul programului atrage excluderea de la examenul de absolvire în baza căruia se eliberează certificatele recunoscute.
Pentru programul Expert/Specialist în parteneriat public-privat dosarul de cursuri trebuie sa conţină şi adeverinţă de salariat din care să rezulte o experienţă în muncă de minim 3 ani.
Pentru programul Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene dosarul de cursuri trebuie să conţină şi adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „Apt pentru curs”.

PROGRAM CURSURI
Programul de desfăşurare a cursurilor va fi comunicat individual persoanelor înscrise cu o săptămână înaintea începerii sesiunii de perfecţionare, prin e-mail sau fax.
Cursurile se vor derula zilnic, cu excepţia primei zile cand se face cazarea şi a ultimei zile când se eliberează camerele. Durata de desfăşurare a cursurilor este de 5 ore/zi. Intervalele orare de desfăşurare a cursurilor vor fi anunţate în prealabil.

MATERIALE CURSURI
Fiecare cursant va primi la începerea programului de formare profesională la care participă, mapa personalizată de curs, suport – ul de curs în format electronic, pix personalizat și agenda Publicform.

RETRAGEREA DE LA CURSURI
Fără penalităţi, cu anunţarea în prealabil a organizatorului în cel mult 10 zile până la data începerii cursului la care s-a efectuat înscrierea.
Cu penalitate de 30% din taxa de curs daca retragerea este realizată în cel puţin 5 zile până la începerea cursului.
Cu penalitate de 70% din taxa de curs dacă retragerea este realizată în cel mult 5 zile până la începerea cursului.

Pentru a evita impunerea de penalități, se acceptă desemnarea unei alte persoane pentru a participa la sesiunea pentru care s-a efectuat inițial înscrierea sau reprogramarea la un alt curs din ofertă cu reținerea a unui procent de 10% din tariful pentru serviciile turistice aferente înscrierii inițiale.