Prezenta fişă de înscriere are valoare contractuală. Condiţiile contractuale sunt stipulate în oferta generică şi reprezintă obligaţia de a livra serviciile conform acesteia.
Transmiterea fişei de înscriere şi confirmarea înregistrării ei de către organizatori reprezintă garanţia alocării camerei de hotel şi a rezervării locului în sala de curs. Pentru menţinerea locului rezervat este obligatorie efectuarea plăţii în termen de maxim 14 zile până la data începerii cursului pe baza facturilor proforme primite de la organizatori. În cazul instituţiilor care nu pot efectua plăţi în termenul menţionat, conform legii, se acceptă plata ulterioară prestării serviciilor pe bază de contract individualizat.
Taxa de curs şi contravaloarea serviciilor hoteliere şi de masă se achită în contul SC Publicform Training SRL, C.U.I. 30766248, deschis la Trezoreria Municipiului Bacău, cont de virament RO23TREZ0615069XXX012694, pe baza facturii proforme primite de la organizatori.
Retragerea de la cursuri se efectuează numai prin anunţarea organizatorilor telefonic sau prin e-mail. În cazul în care retragerea de la cursuri intervine în mai puţin de 14 zile până la începerea cursului, furnizorul îşi rezervă dreptul de a solicita penalizări, după cum urmează:
30% din tariful serviciilor turstice dacă retragerea se face in mai puţin de 14 zile până la data începerii cursului la care s-a efectuat înscrierea.
100% din tariful serviciilor turistice dacă retragerea se face in mai puțin de 10 zile până la data începerii cursului la care s-a efectuat înscrierea.

Inscriere curs autorizat institutii publice Solicita inscrierea urmatoarelor persoane

Institutia *

Adresa completa *

Telefon *

Adresa de email *

CUI *

Reprezentant legal (nume si prenume) *

FAX

WEB

Nume si prenume *

CNP *

Localitatea de domiciliu

Adresa completa

Telefon *

Adresa de email *

Absolvent al *

Cursul de perfectionare/initiere *

Locatia *

Perioada *

COD Card fidelitate

Persoane extra (exceptand 1 insotitor gratuit) si varsta lor *

Atasare documente

Introduceti codul din imagine
captcha